Mielestämme kaikki yritykset − olivatpa ne läheltä tai kaukaa − ovat tärkeitä, yksityisyrittäjistä keskisuuriin ja suuriin yrityksiin. Päätöksentekijänä tiedät, että jokaisella yrityksellä on yksilölliset tarpeensa myös sähkön suhteen. Sähkösopimuksen valintaan vaikuttavat yrityksesi liiketoiminta sekä sähkömarkkinoilla tapahtuvat muutokset.

Henkilökohtaisen palvelun lisäksi yritysmyyntimme tarjoaa monipuolisia sähkön käytön ja hankinnan asiantuntijapalveluita, joiden avulla yritys voi keskittyä olennaiseen – omaan liiketoimintaansa. Me sopeudumme yrityksenne tarpeisiin, ei päinvastoin.

Meille on tärkeää olla asiantunteva kumppanisi kaikissa tilanteissa.

Yritysmyyntimme on motivoitunut lunastamaan ne lupaukset, joita olemme antaneet ja vielä enemmän: ylittämään odotuksesi. Ota yhteyttä niin huomaat, että olemme lupaustemme arvoisia.

Onnistunut sähkönhankinta tarkoittaa yrityksesi kulutusprofiiliin sopivaa hankintamallia ja kilpailukykyistä hintaa, mutta myös luotettavaa kumppania ja kattavaa palvelutarjontaa.

Onko yrityksesi sähkönkulutus alle 80.000 kWh vuodessa?

Tarjolla on sekä määräaikaisia että toistaiseksi voimassa olevia sähkönmyyntituotteita, joista voit valita kiinteähintaisen tai markkinahintaan perustuvan tuotteen. Valinnan voit tehdä myös ympäristön hyväksi: tarjolla on paikallista vesi- ja tuulivoimalla tuotettua ekosähköä tai aurinkosähköä.


Tutustu ja tee sopimus

Onko yrityksesi sähkönkulutus yli 80.000 kWh vuodessa?

Ota meihin yhteyttä, niin teemme räätälöidyn sähkönmyyntitarjouksen juuri sinun yrityksesi sähkönkäyttötarpeet huomioiden.


Pyydä tarjous