Teillä on oikeus peruuttaa Sallila Energia Oy:n kanssa tekemänne sähkösopimus 14 päivän kuluessa syytä ilmoittamatta. Peruuttamisen määräaika päättyy 14 päivän kuluttua sopimuksen tekemisestä.

Peruuttamisoikeuden käyttämiseksi teidän on ilmoitettava meille päätöksestänne peruuttaa sopimus yksiselitteisellä tavalla alla olevalla sähköisellä lomakkeella, postitse tai sähköpostilla.

Voitte käyttää alla olevaa peruutuslomaketta täyttämällä sen, mutta tämän lomakkeen käyttö ei ole pakollista, vaan voitte kertoa asiasta myös vapaamuotoisella kirjeellä tai sähköpostilla. Peruuttamisen määräajan noudattamiseksi riittää, että lähetätte ilmoituksenne peruuttamisoikeuden käytöstä ennen peruuttamisajan päättymistä.

Peruuttamisen vaikutukset

Kun olemme vastaanottaneet peruuttamisilmoituksenne, niin sopimuksemme raukeaa. Jos olette pyytänyt sähköntoimituksen aloittamista ennen peruuttamisajan päättymistä, teidän on maksettava meille peruuttamisilmoituksen tekemiseen mennessä toimitetusta sähköstä sopimusvahvistuksen mukainen korvaus.

Peruutuslomake

Ilmoitan/Ilmoitamme, että haluan/haluamme peruuttaa tekemäni/tekemämme sähkösopimuksen Sallila Energia Oy:n kanssa.