Pikkurahalla aurinkosähköä!

Voisiko aurinko valaista kodin ympäri vuoden? Maistuisiko aurinkosähköllä keitetty kahvi? Nyt se onnistuu vaivatta! Loimaalla sijaitsevasta aurinkovoimalastamme voivat asiakkaat vuokrata itselleen aurinkopaneeleja. Kaikkiaan 2,4 hehtaarin alueen käsittävässä voimalassa on noin 2400 paneelia, joiden vuotuinen sähköntuotto on noin 750 megawattituntia. Hetkellinen huipputeho on 760 kW.

Paneelin tuotto hyvitetään kulloisenkin kuukauden Helspot-sähkön keskihinnan mukaisesti. Perusmaksu on 4,60 €/kk/paneeli. Vuokrattavien paneelien minimimäärä on 5 kpl.

Vuokrapaneeleita koskevissa kysymyksissä voit ottaa yhteyttä myyntisihteeri Noora Kariseen, puh. 040 149 6013 tai sähköpostilla noora.karinen@sallila.fi.

Vuokrausehdot

Aurinkopaneeleita voidaan vuokrata omaan käyttöön asiakkaalle, jolla on sopimussuhde Sallila Energia Oy:n tai Sallila Sähkönsiirto Oy:n kanssa. Vuokrattavien paneelien minimimäärä on 5 kpl. Vuokrasopimus ja -hinta ovat voimassa toistaiseksi molemminpuolisella kahdentoista kuukauden irtisanomisajalla. Näihin vuokraehtoihin sovelletaan yleisiä sähkönmyyntiehtoja (SME 2014) soveltuvin osin.