1. SOPIMUKSEN KESTO JA IRTISANOMINEN

SE-Diili -sähkösopimus on voimassa toistaiseksi. Asiakkaalla on oikeus irtisanoa sopimus kahden viikon irtisanomisajalla ja sähkönmyyjällä on oikeus irtisanoa sopimus yhden kuukauden irtisanomisajalla.

2. HINNAN MUODOSTUMINEN

SE-Diili -sopimus on kuluttaja-asiakkaille tarkoitettu kiinteähintainen sopimus, jonka hinta perustuu tuotteen hinnaston mukaiseen kulutusluokkaan ja tätä vastaavaan hintaan. Voimassaolevat tuotehinnastot ja kulutusluokat löytyvät Sallila Energian verkkosivuilta (www.sallilaenergia.fi). Asiakas maksaa kulloinkin voimassaolevan kiinteän hinnaston mukaisen euromääräisen kuukausimaksun.

Kulutusluokat:

  • S enintään 1500 kWh/vuosi ja 125 kWh/kk
  • M enintään 3000 kWh/vuosi ja 250 kWh/kk
  • L enintään 5000 kWh/vuosi ja 417 kWh/kk

Mikäli sähkönkäyttöpaikan mitattu kulutus ylittää kullekin kuukaudelle asetetun ylärajan, ylimenevästä osuudesta laskutetaan 5,99 snt/kWh.
Sähkönsiirron laskuttaa aina paikallinen jakeluverkkoyhtiö.

3. SÄHKÖNKULUTUKSEN MITTAAMINEN

Sähkönkulutuksen mittauksesta vastaa paikallinen jakeluverkonhaltija. Laskutuksessa käytetään paikallisen jakeluverkonhaltijan ilmoittamia tuntikulutuksia jaettuna laskutusjakson kuukausille.

4. MUUT EHDOT

Sopimus koskee sähkön myynnin osuutta. Sähkön siirron maksut laskuttaa paikallinen jakeluverkon haltija. Näiden ehtojen lisäksi sovelletaan liitteen mukaisia Sähkönmyynti- ja toimitusehtoja (sopimuksen tekohetkellä voimassa SME2014 ja STE2014) tai niitä korvaavia vastaavia alalla käytettäviä ehtoja.