15.9.2020

Voimistuvaa tuulta luvassa torstaille 17.9.

Tuulen ennustetaan voimistuvan torstain aamuyön aikana maa-alueillakin lähelle myrskylukemia. Puuskissa tuulenvoimakkuuden ennustetaan olevan noin 25 m/s. Tästä syystä on mahdollista, että puita kaatuu sähkölinjoille.

Linjan päälle kaatuneesta puusta kannattaa ilmoittaa suoraan Sallilan vikapäivystysnumeroon 02 764 1011. Sähköiskuvaaran takia sivullisten ei missään nimessä pidä mennä linjassa kiinniolevan puun tai mahdollisesti maahan pudonneen johtimen lähelle. Sallilan asentajat tulevat aina hoitamaan tällaiset kohteet turvallisesti kuntoon. Voimistuvan tuulen takia Sallila Sähkönsiirto kohottaa valmiuttaan loppuviikoksi.

Sähköliittyjien on syytä tällaisessa tilanteessa aina varmistaa, että kotoa löytyy toimivia taskulamppuja, kynttilöitä ja tulitikkuja ym. Lisäksi kannattaa pitää huolta, että puhelimen akku on täyteen ladattu. Mahdollisessa suurhäiriötilanteessa, jollainen oli esim. Tapani-myrskyn aikaan vuonna 2011, olisi kotona hyvä olla paristoilla toimiva radio ja siihen paristot.

Mikäli alueellemme tulee laajempia pitkäkestoisia sähkökatkoja, tiedotamme asiakkaille kotisivujemme ja Facebookin välityksellä.