26.2.2020

Etsitkö kesätyötä taloushallinnosta tai asiakaspalvelusta?

Meillä odottavat vastuuntuntoisia ja innostuneita tekijöitä työpaikat kesän ajaksi.

Taloushallinnon kesätyöntekijä

Talousosastollamme tehtäviisi kuuluvat ostoreskontran hoito, avustavat kirjanpitotehtävät sekä muita taloushallinnon tehtäviä kiinnostuksesi ja osaamisesi mukaan. Toivomme, että sinulla on jo aiempaa kokemusta ostolaskujen käsittelystä, kirjanpidosta ja muista taloushallinnon tehtävistä.

Työntekijänä olet oma-aloitteinen, organisointikykyinen, huolellinen ja tarkka. Lisäksi tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa.

Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan touko-kesäkuussa ja kestää 3 kuukautta.

Mikäli kiinnostuit tästä tehtävästä, laita vapaamuotoinen hakemus Leena Jylhälle sähköpostiin leena.jylha@sallila.fi viimeistään 15.3.2020. Lisätietoja voit halutessasi kysellä Leenalta joko sähköpostitse tai puhelimitse 040 724 6181.

Asiakaspalvelun kesätyöntekijä

Asiakaspalvelun tehtäviä pystyt hoitamaan menestyksekkäästi, jos osaat asettua kahteen erilaiseen rooliin: Vastaat asiakkaidemme yhteydenottoihin ja etsit yhdessä heidän kanssaan parhaan ratkaisun erilaisiin tilanteisiin. Otat myös itse yhteyttä asiakkaisiin ja huolehdit osaltasi asiakassuhteiden ylläpitämisestä. Näissä tehtävissä tarvitset ystävällistä, positiivista ja myyvää palveluasennetta.

Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan touko-kesäkuussa ja kestää 3 kuukautta.

Mikäli tämä tehtävä sopisi mielestäsi sinulle, laita vapaamuotoinen hakemus Jenni Hulmille sähköpostiin jenni.hulmi@sallila.fi viimeistään 15.3.2020. Jos haluat kysellä tehtävästä tarkemmin, lähetä Jennille sähköpostia tai soita 050 407 0325.

Me tarjoamme sinulle viihtyisän työympäristön, mukavat ja avuliaat työkaverit sekä mahdollisuuden oppia lisää ja hankkia arvokasta työkokemusta mielenkiintoisissa tehtävissä.