Energiaa auringosta

Aurinkoenergiaa voidaan tuottaa kohtuullisella hyötysuhteella myös Suomessa. Etelä-Suomessa aurinkoenergiaa on yhtä paljon kuin Keski-Euroopassa. Energian määrä perustuu valon määrään, joten Suomen yötön yö sekä viileä ilmanala antavat etua aurinkoenergian tuottamiseen.

Lue lisää aurinkopaneeleista

Lue lisää aurinkosähköstä

Valmis paketti tai räätälöity toteutus

Sallila Energia Oy:n aurinkosähköjärjestelmien tarjontaan kuuluu pieniä 1,5-8 kWp valmiita pakettiratkaisuja omakotitalojen energiantuotantoon. Lisäksi pystymme toimittamaan isompiin kohteisiin räätälöityjä projektiluonteisia toimituksia. Kohteisiin voidaan etukäteen tehdä kannattavuuslaskelmat. Asentajamme asentavat järjestelmän "avaimet käteen"- periaatteella ja antavat käyttö- ja huoltokoulutuksen järjestelmälle. Kaikki toimittamamme paneelit ovat kotimaisia!


Aurinkosähköjärjestelmiin liittyvissä asioissa palvelee
Markus Juhala, puh. 040 518 4886, markus.juhala@sallila.fi

Maksa hankintasi helposti osissa

Aurinkosähköjärjestelmät ja sähköautojen latausasemat on sekä yksityis- että yritysasiakkaiden mahdollista hankkia myös kätevästi rahoituksella. Ensimmäinen kuukausi on koroton ja kuluton, joten halutessasi voit maksaa koko luoton pois ilman kuluja jo ensimmäisellä laskulla.
Rahoitusyhteistyökumppanina on OP-rahoitus. Kysy vaihtoehdoista!

  • Joustava takaisinmaksuaika
  • Korko OP-prime + marginaali 6,95 % *
  • Laskutuspalkkio 7 €/kk
  • Kuukausi korotonta ja kulutonta maksuaikaa
  • Voit maksaa koko luoton kerralla pois ilman lisäkuluja
  • Osuuspankin asiakkaat voivat seurata tiliä op.fi -verkkopalvelussa

*Rahoitus on kertaluotto, jonka todellinen vuosikorko 10 000 euron luotolle on 9,26 %, kun luoton korko on OP-prime + 6,95 % (7,70 % 09/22), perustamismaksu 0 € ja laskutuspalkkio 7 €/kk. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 13 184 €. Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 170 € minimilyhennyksin (1,70 % luoton määrästä) kuukauden välein, jolloin luottoaika on 78 kk. Luoton myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.

Kuluttaja-asiakkaana voit hakea rahoitusta valitsemalla rahoituslaskurista sopivan lainasumman ja maksuajan.

Oletpa kuluttaja- tai yritysasiakas, voit soittaa tai lähettää sähköpostia meille myös rahoitukseen liittyvissä asioissa.

Aurinkosähkölaskuri

Katso paljonko kotisi kattopinta-alasta voisi hyödyntää aurinkoenergian tuotantoon.
Avaa laskuri

Vuokraa aurinkopaneeli

Aurinkovoimalastamme Loimaalta voit vuokrata paneeleja.

Lue lisää