Energiaa auringosta

Aurinkoenergiaa voidaan tuottaa kohtuullisella hyötysuhteella myös Suomessa. Etelä-Suomessa aurinkoenergiaa on yhtä paljon kuin Keski-Euroopassa. Energian määrä perustuu valon määrään, joten Suomen yötön yö sekä viileä ilmanala antavat etua aurinkoenergian tuottamiseen.

Lue lisää aurinkopaneeleista

Lue lisää aurinkosähköstä

Valmis paketti tai räätälöity toteutus

Sallila Energia Oy:n aurinkosähköjärjestelmien tarjontaan kuuluu pieniä n. 3-8 kWp valmiita pakettiratkaisuja omakotitalojen energiantuotantoon. Lisäksi pystymme toimittamaan isompiin kohteisiin räätälöityjä projektiluonteisia toimituksia. Kohteisiin voidaan etukäteen tehdä kannattavuuslaskelmat. Asentajamme asentavat järjestelmän "avaimet käteen"- periaatteella ja antavat käyttö- ja huoltokoulutuksen järjestelmälle.


Aurinkosähköjärjestelmiin liittyvissä asioissa palvelee
Markus Juhala, puh. 040 518 4886, markus.juhala@sallila.fi

Esimerkkejä valmiista pakettiratkaisuistamme

Aurinkosähköjärjestelmällä kannattaa pyrkiä tuottamaan vuodessa noin 15-35 % sähköä suhteessa kiinteistön vuotuiseen sähkön kulutukseen.

Pienemmällä järjestelmällä kulutat tuotetusta sähköenergiasta suhteessa enemmän itse ja hankintakustannus on pienempi. Suurempi järjestelmä on kokoonsa nähden edullisempi ja tuotat vihreää lähisähköä runsaammin keväisin ja syksyisin - juuri silloin kun sähköä tarvitaan.

Mitoittaessa sopivaa aurinkosähköjärjestelmää voit käyttää seuraavia oletuksia:

  • 1 kWp tuottaa sähköenergiaa vuodessa noin 850 kWh
  • 1 kWp aurinkopaneeleita vaatii harjakatolle asennettaessa noin 5 m2 tilaa

Maksa hankintasi helposti osissa

Aurinkosähköjärjestelmät ja sähköautojen latausasemat on sekä yksityis- että yritysasiakkaiden mahdollista hankkia myös kätevästi rahoituksella. Ensimmäinen kuukausi on koroton ja kuluton, joten halutessasi voit maksaa koko luoton pois ilman kuluja jo ensimmäisellä laskulla.
Rahoitusyhteistyökumppanina on OP-rahoitus. Kysy vaihtoehdoista!

  • Joustava takaisinmaksuaika
  • Korko OP-prime + marginaali 6,95 % *
  • Laskutuspalkkio 7 €/kk
  • Kuukausi korotonta ja kulutonta maksuaikaa
  • Voit maksaa koko luoton kerralla pois ilman lisäkuluja
  • Osuuspankin asiakkaat voivat seurata tiliä op.fi -verkkopalvelussa

*Rahoitus on kertaluotto, jonka todellinen vuosikorko 10 000 euron luotolle on 9,26 %, kun luoton korko on OP-prime + 6,95 % (7,70 % 09/22), perustamismaksu 0 € ja laskutuspalkkio 7 €/kk. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 13 184 €. Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 170 € minimilyhennyksin (1,70 % luoton määrästä) kuukauden välein, jolloin luottoaika on 78 kk. Luoton myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.

Kuluttaja-asiakkaana voit hakea rahoitusta valitsemalla rahoituslaskurista sopivan lainasumman ja maksuajan.

Oletpa kuluttaja- tai yritysasiakas, voit soittaa tai lähettää sähköpostia meille myös rahoitukseen liittyvissä asioissa.

Aurinkosähkölaskuri

Katso paljonko kotisi kattopinta-alasta voisi hyödyntää aurinkoenergian tuotantoon.
Avaa laskuri

Vuokraa aurinkopaneeli

Aurinkovoimalastamme Loimaalta voit vuokrata paneeleja.

Lue lisää