Energiaa auringosta

Aurinkoenergiaa voidaan tuottaa kohtuullisella hyötysuhteella myös Suomessa. Etelä-Suomessa aurinkoenergiaa on yhtä paljon kuin Keski-Euroopassa. Energian määrä perustuu valon määrään, joten Suomen yötön yö sekä viileä ilmanala antavat etua aurinkoenergian tuottamiseen.

Lue lisää aurinkopaneeleista

Lue lisää aurinkosähköstä

Valmis paketti tai räätälöity toteutus

Sallila Energia Oy:n aurinkosähköjärjestelmien tarjontaan kuuluu pieniä 1,5-8kWp valmiita pakettiratkaisuja omakotitalojen energiantuotantoon. Lisäksi pystymme toimittamaan isompiin kohteisiin räätälöityjä projektiluonteisia toimituksia. Kohteisiin voidaan etukäteen tehdä kannattavuuslaskelmat. Asentajamme asentavat järjestelmän "avaimet käteen"- periaatteella ja antavat käyttö- ja huoltokoulutuksen järjestelmälle. Kaikki toimittamamme paneelit ovat kotimaisia!


Aurinkosähköjärjestelmiin liittyvissä asioissa palvelevat
Taija Lähteenmäki, puh. 044 410 1721 (omakotitalot ja mökit)
Miika Rummukainen, puh. 040 152 9245 (yritykset ja maatilat)

Aurinkosähköpakettien hinnat

Uusimme aurinkosähköpakettimme! Haluamme osaltamme varmistua vastuullisuusasioista koko toimitusketjun osalta ja päivitimme pakettien sisältöön kotimaiset Salo Solar Oy:n monopaneelit.

Oheisesta taulukosta näet pakettiratkaisujemme hinnat sekä eriteltynä asennustyön osuuden mahdollista kotitalousvähennystä varten.

Ota yhteyttä ja tiedustele lisää! Kerromme mielellämme lisää päivitetyistä aurinkosähköpaketeista

image-6.png

Maksa hankintasi helposti osissa

Aurinkosähköjärjestelmät ja sähköautojen latausasemat on sekä yksityis- että yritysasiakkaiden mahdollista hankkia myös kätevästi rahoituksella. Ensimmäinen kuukausi on koroton ja kuluton, joten halutessasi voit maksaa koko luoton pois ilman kuluja jo ensimmäisellä laskulla.
Rahoitusyhteistyökumppanina on OP-rahoitus. Kysy vaihtoehdoista!

  • Rahoitusta 2 500–50 000 €
  • Joustava takaisinmaksuaika
  • Voit maksaa koko luoton kerralla pois ilman lisäkuluja
  • Ei käsirahaa, vakuuksia tai takaajia
  • Koroton ja kuluton ensimmäinen lasku
  • Korko OP-prime + marginaali 6,95 %*
  • Laskutuspalkkio 7 €/kk
  • Rahoituksen myöntää OP Yrityspankki Oy

* Rahoitus on kertaluotto, jonka todellinen vuosikorko 10 000 euron luotolle on 8,74 %, kun luoton korko on OP-prime + 6,95 %, (7,20 % 02/21), perustamismaksu 0 € ja laskutuspalkkio 7 €/kk. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 12 941 €. Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 170 € minimilyhennyksin (1,70 % luoton määrästä) kuukauden välein, jolloin luottoaika on 77 kk. Luoton myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.


Jos olet yksityisasiakas, voit siirtyä Hae rahoitusta -painikkeella hakemaan rahoituspäätöstä juuri sinulle sopivalle summalle ja kuukausierälle.
Hae rahoitusta

Oletpa yritys- tai yksityisasiakas, voit jättää yhteystietosi, ja me otamme sinuun yhteyttä.
Jätä yhteystiedot

Aurinkosähkölaskuri

Katso paljonko kotisi kattopinta-alasta voisi hyödyntää aurinkoenergian tuotantoon.
Avaa laskuri

Vuokraa aurinkopaneeli

Aurinkovoimalastamme Loimaalta voit vuokrata paneeleja itsellesi tai lahjaksi.

Lue lisää