Valitse omaan elämäntilanteeseesi ja kulutustottumuksiisi sopiva sähkönmyyntituote kahdesta edullisesta vaihtoehdosta. Sopiiko sinulle paremmin pörssisähkö vai kiinteähintainen tuote?

SE-Avain 24 kk

Määräaikaisen SE-Avain 24 kk -tuotteen hinta on kiinteä koko kahden vuoden sopimuskauden ajan. Sallila Energia lähettää hyvissä ajoin ennen määräaikaisen sopimuksen päättymistä aina uuden tarjouksen. Kun muutat, sopimus päättyy.

Kiinteä sähkön hinta antaa vakautta ja turvaa muuttuvia markkinahintoja vastaan. Pidemmälle ajalle tiedossa oleva sähkön hinta helpottaa suunnittelua ja ennakointia. Jos sähkönkulutuksesi on vakaata ja ennustettavaa, määräaikainen tuote on huoleton valinta, joka vapauttaa seuraamasta sähkön hintojen vaihtelua.

Tämä sopimus on tarkoitettu vain Avain Yhtiöiden asiakkaille.

Hinnat
Perusmaksu 1,99 €/kk
Energian hinta 23,40 snt/kWh

Tilaa

SE-Avain Spot

Pörssisähkön hinta on aina ajan tasalla. Maksat sähköstä kulutuksesi mukaan kunkin tunnin toteutuneen sähkön markkinahinnan, johon lisätään välityspalkkio.

Voit seurata sähkön hintaa milloin ja missä vain vaikkapa puhelimellasi lataamalla kätevän Fingridin tarjoaman Tuntihinta-mobiilisovelluksen. Spot-tuntihinnat näkyvät edellisenä päivänä, ja näin voit etukäteen suunnitella seuraavan päivän sähkönkäyttöäsi. Verkkosivuilla www.nordpoolgroup.com on paljon ajantasaista tietoa sähkönhinnan kehityksestä.

Sähkön hinta vaihtelee huomattavastikin vuorokauden eri tunneilla. Jos sinulla on kiinnostusta seurata hinnan vaihteluja ja mahdollisuus painottaa sähkönkulutustasi edullisimmille tunneille, voit saada tuntuvaa säästöä sähkölaskuun.

Tämä sopimus on tarkoitettu vain Avain Yhtiöiden asiakkaille.

Hinnat
Perusmaksu 1,99 €/kk
Pörssisähkön tuntihinta + välityspalkkio 0,39 snt/kWh

Energian hinta määräytyy pohjoismaisen sähköpörssin tuntihinnan mukaan.

Hintaan lisätään alv 24 %.

Tilaa