Tarjouspyynnön tekeminen onnistuu helposti ja nopeasti. Siirry lomakkeelle ja täytä tarvittavat tiedot asennuskohteesta. Me teemme sinulle tarjouksen, jonka hyväksyttyäsi saat paneelit avaimet käteen- toimituksena.

Siirry lomakkeelle

Laadukkaat paneelit Salosta

Salo Solar Oy:n myymät laadukkaat ja kestävät aurinkopaneelit valmistetaan Suomessa. Salo Solar toimii Salo Tech Oy:n myyntiyhtiönä. Salo Tech on ensimmäinen suomalainen peruspaneelia valmistava tehdas. Suomalainen aurinkopaneeli on kilpailukyinen aasialaisten paneelien kanssa alaspäin kehittyvän hintatason, tuontitullien ja uuden tehtaan suunnittelutyön ansiosta.

Tehdas tuottaa 1,6 neliömetrin ja 1,9 neliömetrin kokoisia aurinkopaneeleja. Tuotantokapasiteetti on yhdessä vuorossa 25 kW, mikä tarkoittaa noin 90 - 100 paneelia päivässä. Paneelin valmistusprosessi on monivaiheinen ja osittain käsityötä.

Suomalainen aurinkopaneeli on kannattava investointi. Ostamalla kotimaisia tuotteita tuemme kotimaan talouden kasvua. Mitä enemmän on tuotantoa Suomessa, sitä enemmän on myös työpaikkoja.

Aurinkopaneelien hankinta käy helposti ja vaivattomasti. Kun olet ilmoittanut kiinnostuksesi paneelien hankintaan, teemme sinulle tarjouksen, jonka hyväksyttyäsi saat paneelit avaimet käteen -toimituksena.

Halutesssasi voit arvioida kiinteistösi aurinkosähkon tuottomahdollisuuksia aurinkosähkölaskurilla.

Avaa aurinkosähkölaskuri