Energiaa auringosta

Aurinkoenergiaa voidaan tuottaa kohtuullisella hyötysuhteella myös Suomessa. Etelä-Suomessa aurinkoenergiaa on yhtä paljon kuin Keski-Euroopassa. Energian määrä perustuu valon määrään, joten Suomen yötön yö sekä viileä ilmanala antavat etua aurinkoenergian tuottamiseen.

Lue lisää aurinkopaneeleista

Lue lisää aurinkosähköstä

Valmis paketti tai räätälöity toteutus

Sallila Energia Oy:n aurinkosähköjärjestelmien tarjontaan kuuluu pieniä 1,5-8 kWp valmiita pakettiratkaisuja omakotitalojen energiantuotantoon. Lisäksi pystymme toimittamaan isompiin kohteisiin räätälöityjä projektiluonteisia toimituksia. Kohteisiin voidaan etukäteen tehdä kannattavuuslaskelmat. Asentajamme asentavat järjestelmän "avaimet käteen"- periaatteella ja antavat käyttö- ja huoltokoulutuksen järjestelmälle. Kaikki toimittamamme paneelit ovat kotimaisia!


Aurinkosähköjärjestelmiin liittyvissä asioissa palvelee
Markus Juhala, puh. 040 518 4886, markus.juhala@sallila.fi

Aurinkosähköpakettien hinnat

Uusimme aurinkosähköpakettimme! Haluamme osaltamme varmistua vastuullisuusasioista koko toimitusketjun osalta ja päivitimme pakettien sisältöön kotimaiset Salo Solar Oy:n monopaneelit.

Oheisesta taulukosta näet pakettiratkaisujemme hinnat sekä eriteltynä asennustyön osuuden mahdollista kotitalousvähennystä varten.

Ota yhteyttä ja tiedustele lisää! Kerromme mielellämme lisää päivitetyistä aurinkosähköpaketeista

image-6.png

Maksa hankintasi helposti osissa

Aurinkosähköjärjestelmät ja sähköautojen latausasemat on sekä yksityis- että yritysasiakkaiden mahdollista hankkia myös kätevästi rahoituksella. Ensimmäinen kuukausi on koroton ja kuluton, joten halutessasi voit maksaa koko luoton pois ilman kuluja jo ensimmäisellä laskulla.
Rahoitusyhteistyökumppanina on OP-rahoitus. Kysy vaihtoehdoista!

  • Rahoitusta 2 500–50 000 €
  • Joustava takaisinmaksuaika
  • Voit maksaa koko luoton kerralla pois ilman lisäkuluja
  • Ei käsirahaa, vakuuksia tai takaajia
  • Koroton ja kuluton ensimmäinen lasku
  • Korko OP-prime + marginaali 6,95 %*
  • Laskutuspalkkio 7 €/kk
  • Rahoituksen myöntää OP Yrityspankki Oy

* Rahoitus on kertaluotto, jonka todellinen vuosikorko 10 000 euron luotolle on 8,74 %, kun luoton korko on OP-prime + 6,95 %, (7,20 % 02/21), perustamismaksu 0 € ja laskutuspalkkio 7 €/kk. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 12 941 €. Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 170 € minimilyhennyksin (1,70 % luoton määrästä) kuukauden välein, jolloin luottoaika on 77 kk. Luoton myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.

Kuluttaja-asiakkaana voit hakea rahoitusta valitsemalla rahoituslaskurista sopivan lainasumman ja maksuajan.

Oletpa kuluttaja- tai yritysasiakas, voit soittaa tai lähettää sähköpostia meille myös rahoitukseen liittyvissä asioissa.

Aurinkosähkölaskuri

Katso paljonko kotisi kattopinta-alasta voisi hyödyntää aurinkoenergian tuotantoon.
Avaa laskuri

Vuokraa aurinkopaneeli

Aurinkovoimalastamme Loimaalta voit vuokrata paneeleja itsellesi tai lahjaksi.

Lue lisää