Tee elämäsi helpoin ilmastoteko!

Me Sallila Energialla haluamme tarjota sinulle helpon, turvallisen ja ilmastopositiivisen kanavan asioida kanssamme. Vastaanottamalla laskusi jatkossa sähköisesti Kivralla autat meitä pienentämään paperilaskuista aiheutuvaa hiilijalanjälkeä ja samalla sujuvoitat omaa arjen asiointiasi. Kivra on ilmainen palvelu ja sen käyttöönotto käy helposti, joko osoitteessa www.kivra.fi tai lataamalla Kivra-sovellus puhelimesi sovelluskaupasta.

Ota siis Kivra käyttöösi heti tai viimeistään 28.2.2021 ja osallistut kolmen Suomalaisen Kirjakaupan e- ja äänikirjalahjakortin arvontaan (arvo 96,95 €). Arvonnan säännöt löytyvät tämän sivun alalaidasta.

Näin otat Kivran käyttöösi:

  1. Lataa Kivra-sovellus puhelimesi sovelluskaupasta tai mene osoitteeseen www.kivra.fi
  2. Rekisteröidy palveluun verkkopankkitunnuksillasi tai mobiilivarmenteella
  3. Valmista! Saat jatkossa viestin puhelimeesi uuden laskun saapumisesta

Arvonnan säännöt:

  1. Arvonnan järjestää Sallila Energia Oy, Loimijoentie 65, 32440 Alastaro, Y-tunnus 0132029-2.
  2. Kampanja-aika on 1.1.2021-28.2.2021. Arvonta suoritetaan 5.3.2021 kaikkien Sallila Energian täysi-ikäisten asiakkaiden kesken, joilla on digipostipalvelu Kivra käytössä laskutuskanavana 28.2.2021 mennessä.
  3. Voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti, joko puhelimitse tai sähköpostilla. Mikäli voittajaa ei tavoiteta 14 vuorokauden kuluessa, arvotaan uusi voittaja. Jos uutta voittajaa ei tavoiteta 14 vuorokauden kuluessa uudesta arvonnasta, kyseistä voittoa ei enää luovuteta eikä uutta voittajaa enää arvota.
  4. Palkintoina arvonnassa on 3 x äänikirja-lahjakortteja Suomalaiseen Kirjakauppaan. Yhden lahjakortin arvo on 96,95 €. Lahjakortteja ei voi vaihtaa eikä niitä voi muuttaa rahaksi. Voittaja voi kieltäytyä vastaanottamasta palkintoa.
  5. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin. Mahdollisista sääntömuutoksista ilmoitetaan arvontaan liittyvillä verkkosivuilla. Järjestäjä voi myös oikaista tai muuttaa sääntöjä mahdollisten paino- ja muiden virheiden korjaamiseksi arvontaan osallistumisajan aikana. Arvontasääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee Järjestäjä. Arvonnan järjestäjä vastaa arpajaisveron maksamisesta.